top of page

Tekniker/Projektledare

Som en del av vår pågående expansion söker Gimic en tekniskt benägen individ som drivs av att upprätthålla en stark kommunikation med kunder, arbeta både praktiskt och med dokumentation, och hålla ett heltäckande grepp om både teknik och projekt.

Du ser dig själv som en pionjär och med en hög grad av nyfikenhet anammar du olika utmaningar. Vi är på en spännande resa och hoppas att du vill följa med oss!

I denna roll kommer du i första hand att ansvara för:

  • Leda kund- och leveransprojekt med fokus på projektledning.

  • Hantera de tekniska aspekterna av hårdvara i samarbete med externa leverantörer.

  • Tillhandahålla teknisk support till organisationen för att säkerställa att våra produkter och lösningar möter kundernas behov och förväntningar.

  • Att engagera sig i kunddialoger och leda leveranser till kunder över tid, där leverans och installation bara är början på en långsiktig relation och projektutveckling.

  • Utföra visst dokumentationsarbete med fokus på återanvändbarhet och effektivitet. I denna roll kommer du att ha en betydande möjlighet att påverka vårt framtida arbete och hur rollen kommer att utvecklas på lång sikt. Tillsammans ska vi fortsätta bygga ett kompetent och drivande team där alla förväntas vara öppna med sina tankar och åsikter. En del resor krävs för tjänsten.

Tjänsten är en direktrekrytering till Gimic belägen i Växjö, med tillträde enligt överenskommelse.

Din profil

Du har någon form av teknisk bakgrund, antingen genom att arbeta inom det tekniska området eller läsa en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå (universitet eller yrkesutbildning). Erfarenhet av AI eller robotik programmering är mycket meriterande. Kanske är detta nästa spännande steg i din karriär, eller har du arbetat i en liknande roll tidigare?

För oss är det viktigaste att du är en flexibel och anpassningsbar individ som trivs i en dynamisk miljö. Vi utvecklas ständigt som företag och att njuta av en miljö där vi gemensamt kartlägger framtiden är en nyckel till framgång.

Du tycker om att arbeta i dialog med andra, inklusive kunder, leverantörer och kollegor. Du är engagerad, tar initiativ och har god förmåga att genomföra det du åtagit dig.

Du är en utforskare som alltid är redo att anta nya utmaningar.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt team ser vi fram emot din ansökan! Ansökningsprocessen sker i samarbete med Inpeople. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg på 0470-747672. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

bottom of page