top of page

Lösning

Vår Lösning Presenteras

Gimic levererar en helhetslösning för besiktningar och uppföljning av produktionskvalitet. Vi erbjuder en lösning där vi ersätter det mänskliga ögat med ett digitalt. Genom att använda kameror som inspekterar dina produkter och mjukvara med artificiell intelligens, utförs inspektionen med noggrannhet och all data samlas in.

ROBOHELIX

Robohelix är en flexibel robotlösning. Hårdvaran är utrustad för att anpassas efter kundens specifika behov.

 

Med sin kompakta design kan Robohelix sömlöst integreras i olika branscher, vilket gör det till en lättanvänd allt-i-ett-lösning.

Robohelix
Helix

HELIX

Helix används för automatisk roterande inspektion av cylindriska föremål. Helix använder ​​AI för att inspektera alla typer av runda föremål och stöder produkten i både multi-level och under rotation.

Helix effektiviserar och säkerställer kvaliteten på din produktionslinje genom att utföra noggranna inspektioner och samla in all data.

Helix
Motus 2_edited.png

OCTOPUS

Octopus är utrustad med flera kameror för att se objekt från flera vinklar. Octopus hårdvara är mer flexibel för att enkelt integrera inspektionen i ditt befintliga produktionsflöde.

Octopus använder AI-baserad rörelse- eller ögonblicksbildinspektion för att säkerställa kvaliteten på din produktionslinje.

Octopus
Octopus
Motus 2_edited.png
Motus

MOTUS

Motus används för inspektion av defekter och saknade detaljer på föremål i produktionslinjen. Motus är utrustad med ett transportband och använder AI-baserad rörelse- eller ögonblicksbildsinspektion.

Genom att träna från ett felfritt objekt kan Motus verifiera att alla detaljer på ett objekt finns och är korrekt placerade.

Motus

Kontakt

Hjortvägen 8,

352 45 Växjö Sverige

Försäljning: +(46) 73-533 18 80

Service: + (46) 73-534 53 19

  • LinkedIn

Kontakta Oss

Tack för att du skickade in!

bottom of page