top of page

Gimic sluter nytt avtal med ATA Timber

Gimic installerar enhet för AI-driven visuell övervakning i produktionslinje hos ATA Timber i Moheda, ett av Sveriges ledande skogsindustribolag med verksamhet i södra Sverige.


“För Gimic är det en värdefull möjlighet att visa att vår lösning och tjänst även passar här.” säger Henrik Arvsell, VD Gimic.


"Detta ger oss en möjlighet att övervaka vår produktionsprocess på ett helt nytt sätt och vi ser en stor potential på flera ställen i vår verksamhet!" säger Göran Swärdh, Teknisk Chef ATA Timber.För ytterligare information, kontakta:


Henrik Arvsell, VD Gimic AB

henrik.arvsell@gimic.se

+ (46) 72-585 56 05


Michelle Bergström, Marknad Gimic AB

michelle@gimic.se

+ (46) 73-500 25 57Kort om Gimic

Gimic är ett av Sveriges ledande företag inom autonoma visuella inspektioner. Företaget har lösningar där bilder inspekteras med hjälp av beprövad utrustning, avancerad bildbehandling och AI. Baserat på kundens kvalitetskrav, detekterar och klassificerar Gimic defekter - oberoende av vilken bransch kunden befinner sig i. Gimics standardiserade lösning säkerställer kvalitet i kundens process och ger spårbarhet för bättre kontroll över t.ex. produktionsflöden. Gimics lösningar bidrar till förbättrad arbetsmiljö, minskad användning av jordens resurser och ökad produktivitet för kunden.

Comments


bottom of page