top of page

Gimic växer med ny kund - Bror Tonsjö AB

Gimic levererar lösning för AI-driven visuell kvalitetssäkring i produktion till Bror Tonsjö AB, som utför skärande bearbetning i metalliska material.


“Det är en stark signal för oss att få ett varumärke som Bror Tonsjö AB, känt för sitt fokus på kvalitet och att alltid utvecklas.” säger Henrik Arvsell, VD Gimic.


“Med Gimics lösning ser vi en stor potential i att kunna digitalisera och kvalitetssäkra vår ‘know-how’ på ett helt nytt sätt.” säger Clas Tengström, VD Bror Tonsjö AB.För ytterligare information, kontakta:


Henrik Arvsell, VD Gimic AB

+ (46) 72-585 56 05


Michelle Bergström, Marknad Gimic AB

+ (46) 73-500 25 57Kort om Gimic

Gimic är ett av Sveriges ledande företag inom autonoma visuella inspektioner. Företaget har lösningar där bilder inspekteras med hjälp av beprövad utrustning, avancerad bildbehandling och AI. Baserat på kundens kvalitetskrav, detekterar och klassificerar Gimic defekter - oberoende av vilken bransch kunden befinner sig i. Gimics standardiserade lösning säkerställer kvalitet i kundens process och ger spårbarhet för bättre kontroll över t.ex. produktionsflöden. Gimics lösningar bidrar till förbättrad arbetsmiljö, minskad användning av jordens resurser och ökad produktivitet för kunden.

För mer information, besök oss på www.gimic.se
Kommentit


bottom of page